Intézményeink

 

S.O.S. Krízis Alapítvány Családok Átmeneti Otthona


1999 óta működik Újpest családi házas környezetében az Alapítvány legnagyobb intézménye, a 40 fő (12 család) befogadására alkalmas átmeneti otthon. Az ingatlan földszintjén irodák és kiszolgáló helységek találhatók, míg első és második emeletén kerültek kialakításra a lakószobák, közösségi helység, vizesblokkok. Az itt élő 12 család összetétele igen változatos. A különböző méretű lakószobák lehetővé teszik a 2-3 fős családok elhelyezését épp úgy, mint az 5-6 fős, vagy nagyobb létszámú családok elhelyezését is.  Az intézményhez nagy belső udvar, kert és játszótér tartozik, tömegközlekedéssel jól megközelíthető. A szakmai munkáért felsőfokú végzettségű családgondozók mellett változatos középfokú, szakirányú végzettséggel rendelkező dolgozók felelnek.

Elérhetőség: 06-1-390-34-52
perenyi@soskrizis.hu

 

S.O.S. Krízis Alapítvány Családok Átmeneti Otthona II.

 

Mátyásföld családi házas részének szélén, jó tömegközlekedési viszonyok között helyezkedik el második egységünk, ahol 25 fő (6 család) elhelyezésére van lehetőség. Itt jellemzően nagyobb létszámú családok laknak, a lakószobák méreteiből adódóan nem ritkák a 4-5 gyermeket nevelő családok sem. A színes közösségi terekkel rendelkező otthonban két

szinten helyezkednek el a lakószobák, a dolgozók irodája, a konyha és a kiszolgáló helységek, igazi közösségi tereket kialakítva. Az otthonban kiváló lehetőségek vannak a gyermekekkel folytatott segítő, fejlesztő munkákra, kézműves foglalkozásokra. A szakmai munkáért felsőfokú végzettségű családgondozók mellett változatos középfokú, szakirányú végzettséggel rendelkező dolgozók felelnek.

 

Elérhetőség: 06-1-609-11-17
korvasut@soskrizis.hu

 

S.O.S. Krízis Alapítvány Családok Átmeneti Otthona III.

 

Alapítványunk legújabb intézménye a Zuglóban található otthonunk. A 34 fő, 7 család befogadására alkalmas intézmény 2014. októbere óta áll szervezetünk működtetésében, és előtte is átmeneti otthonként működött. Jó közlekedési adottságait meghatározza a Bosnyák térhez való közelség, ahonnan megfelelően megköze-

líthető a város minden jelentős közlekedési csomópontja Szociálpedagógus, pszichológus végzettségű családgondozóink mellett erős szakgondozói csapat segíti itt is az ellátást igénybe vevőket. Az ingatlan utcafronti és belső udvarral is rendelkezik, terveink között szerepel ezen terekben rejlő lehetőségek jobb kiaknázása is, amellett, hogy tágas játszó-és közösségi helység áll a lakók rendelkezésére. . A szakmai munkáért felsőfokú végzettségű családgondozók mellett változatos középfokú, szakirányú végzettséggel rendelkező dolgozók felelnek.

Elérhetőség: 06-1-297-38-91
locsei@soskrizis.hu


 

 


 

 Történetek